Стартираме доставки и в събота, вижте за кои населени места

Уважаеми клиенти,

Искаме да Ви уведомим, че в TRANSPRESS продължаваме да инвестираме в подобряването на нашите услуги, с цел да гарантираме най-високо качество при обслужване на Вашите пратки. С увеличаването на нашия капацитет за доставка, ние сме готови да отговорим на Вашите нужди още по-ефективно и бързо.

От 01.05.2024 г. стартираме със съботен разнос за палетизирани пратки за Варна, Бургас, Сарафово, Поморие, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, Тополи, Игнатиево и Слънчево. Това означава, че Вие, Вашите клиенти, контрагенти и др. ще могат да получават пратки за тези населени места и в събота.

Нашата цел е да осигурим надеждност и точност при всяка пратка, като същевременно запазим конкурентни ценови условия. Вярваме, че въвеждането на тези подобрения ще подпомогне Вашето доверие в нашите услуги и ще улесни Вашия бизнес.

Благодарим Ви за доверието, което ни гласувате като клиенти на TRANSPRESS. Ние сме на разположение за всякакви въпроси и заявки и очакваме с нетърпение да продължим да Ви обслужваме с висок стандарт на качество.

С уважение,

Екипът на TRANSPRESS

Последни новини