Промяна на ценообразуване

Уважаеми клиенти,

От 1 юли TRANSPRESS въвежда нова, оптимизирана и опростена ценова политика на предлаганите продукти и услуги. Целта е клиентите да получат по-ясни, устойчиви и синхронизирани с актуалния пазар условия.

След внимателен анализ на разширяването на обхвата на ТОЛ таксите, което влиза в сила от 1 юли, както и преглед на актуалните цени на горивата и други компоненти, бе взето решение промените да бъдат интегрирани диференцирано и прецизно в основната цена на различните услуги и продукти. Така можем да предложим максимално справедливо, прозрачно и адекватно решение на клиентите си. В резултат на това, считано от 1 юли 2023 година регламентираните в Общите условия Такса Гориво, Пътна такса и Инфлационният индекс се “зануляват”.

В полза на хиляди клиенти на компанията се въвежда и ключова промяна на условията за използване на услугата европале L размер, като пределното тегло на палетна пратка се увеличава от 750 на 800 кг. Това позволява при съответното планиране партньорите ни да се възползват от по-изгодната възможност.

Актуализирана информация за цените на предлаганите продукти и услуги можете да намерите тук от 01.07.2023 г. При допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на *5015, orders@transpress.bg. В случай, че имате индивидуален договор, можете да се обърнете към Вашия търговец.

С уважение,

Екипът на TRANSPRESS

Последни новини